KURKIME MASAŽĄ KARTU!

Masažo Čempionatas 2021

LIETUVOS MASAŽO ČEMPIONATAS-2021
INOVATYVIOJU FORMATU

Bet kuri neįprasta situacija kartais gali tapti varikliu tikrai globaliems pokyčiams. Pastaruoju metu visų mūsų bendras uždavinys, – išmokti gyventi šiomis sudėtingomis sąlygomis. Pasaulis keičiasi, keičiamės ir mes. Tačiau, jei ramiai pažvelgtume į situaciją, suprastume, jog be pandemijos, krizės ar nuolatinių baimių gamta kiekvienam iš mūsų siūlo begales naujų galimybių !
Išskirtinis „Lietuvos inovatyvaus masažo čempionato-2021“ pranašumas – distancinis (virtualus) dalyvavimo būdas:

– EKONOMIJA IR TAUPUMAS !
Jūs nepatirsite finansinių kelionės, pragyvenimo ar maitinimosi išlaidų. Nebus problemų ir dėl ilgalaikio atitrūkimo nuo darbo vietos, nuo namų ar šeimos.

– TEIGIAMOS EMOCIJOS IR MINIMALUS STRESAS !
Jūs nepatirsite kelionės rūpesčių, streso ar baimės, atsidūrę naujoje vietoje ar akivaizdžiai stebėdami savo pasirodymo aptarimus bei vertinimus. Atsiųsta videomedžiaga bus prieinama daugeliui tik tuomet, jei dalyvis su tuo sutinka. Praktika rodo, jog įprastai vykstančiuose konkursuose daugelį klaidų dalyviai padaro dėl bereikalingo jaudinimosi. (Idealus variantas intravertams).

– REALI GALIMYBĖ TINKAMAI PASIRUOŠTI BŪSIMAM PASIRODYMUI !
Neakivaizdiniu būdu įmanoma pasitikrinti arbitrams parengtą vaizdo medžiagą bei išrinkti geriausiai pasisekusį variantą, kuris nufilmuotas įprastoje, idealiai pritaikytoje aplinkoje, pademonstruojant save tokius, kokiais Jus mato ir Jūsų klientai.

– MAKSIMALUS DĖMESYS KIEKVIENAM DALYVIUI !
Vertinant dalyvių pasirodymus, tikslingai pateikiami arbitrų komentarai, kuriuose skiriama daug dėmesio kiekvienam, akcentuojant jo stipriąsias puses bei nurodant padarytas klaidas.

– KIEKVIENAM DALYVIUI – SPONSORIŲ DOVANOS !
Vis gi reikia turėti daug vidinės drąsos ir optimizmo, kad ryžtumeisi dalyvauti visiškai naujame formate. Todėl toks iššūkis vienareikšmiškai turi būti tinkamai įvertintas paskatinimo dovanomis. Prizais ir dalyvio diplomais bus apdovanoti visi dalyviai. Kiekvienas dalyvis turės galimybę savo pateiktame pristatyme naudoti tiek sponsoriaus, tiek savo darbdavio logotipą.

– REKLAMA !
Nugalėtojų laukia ne tik šlovė ar išgarsėjimas, bet ir realios galimybės plačiai paskelbti apie savo gebėjimus ir veiklą savo partnerių institucijose.
Savo meistriškumą pademonstruokite kitaip, – inovatyviuoju būdu !

Nominacijos:

• Klasikinis masažas 30 min (jaunas specialistas)
• Veido masažas 30 min.
• Laisvasis meistriškumas (taikant kitas, nenurodytas masažavimo technikas)

Pagrindiniai vertinimo kriterijai:

  1. Dalyvio Įvaizdis ( 10 taškų)
  2. Masažuotojo padėtis procedūros atlikimo metu ( masažuotojo ergonomika) (20taškų)
  3. Modelio padėtis ( kliento ergonomika ) ( 10 taškų)
  4. Atliekamo masažo technikos tempas ir vientisumas ( 20 taškų)
  5. Pasirinktos masažo technikos atitikimas ( 20 taškų )
  6. Pasirinkto masažo metodai, jų įvairovė. Užsibrėžtų tikslų pasiekimas ( 20 taškų )

VIDEO reikia atsiusti iki kovo 22 d.
Jūsų kuratorius, kuris suderins visus būtinus organizacinius klausimus,
Galina Vaicukevič, tel. 8 655 81516 , cempionatas@masazonamai.lt
Linkime jums, jūsų artimiesiems ir jūsų pacientams geros sveikatos !

Nugalėtojai

Nominacija - klasikinis masažas

I-vieta

Aušra Juciuvienė - kineziterapeutė masažuotoja, Mažeikiai, Vilniaus kolegija

II-vieta

Saulė Plytnikaitė - Druskininkai, Profesinio mokymo centras „Žirmūnai“ Druskininkų filialas

III-vieta

Vaiva Čiužaitė - Kaunas, Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras

Nominacija - laisvasis meistriškumas

I-vieta

Akvilė Dubovikienė – masažuotoja, Vilnius, Mokykla „Art of beauty“. Programa - nugaros masažas, esant juosmeninės dalies skausmui, dėl įdingos laikysenos ir ilgai dirbamo sėdimo darbo

I-vieta

Vasyl Moskvin - masažuotojas psichoterapeutas, Ukraina, Profesinio mokymo centras „Žirmūnai“. Programa - Su Džok terapija ir visceralinis masažas

II-vieta

Kristina Kalėdienė – masažuotoja, Kaunas, Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras. Programa - Japoniškas Terapinis Veido Masažas

II-vieta

Aleksandr Bloch - masažuotojas Vilnius, Mokykla “Art of beauty”. Programa - nugaros masažas

III-vieta

Monika Globienė – masažuotoja, Vilnius, Profesinio mokymo centras“Žirmūnai“. Programa - atpalaiduojantis pėdų masažas

Dalyvių vaizdo įrašai

Organizatoriai

Galina Vaicukevič

turi tinkamą pasirengimą organizuoti pasiruošimą įvyksiančiam Čempionatui ir jam vadovauti. Nuo 2006 m. pradėjo profesionalią masažuotojo veiklą. Tobulindama savo meistriškumą ir gebėjimus įsisavino daugelį masažo technikų. Turėdama medicininį masažo terapeuto išsilavinimą nuo 2007 m. dirba UAB „Masažo namai“, o 2010 m. Galina Vaicukevič – vykdančioji įstaigos vadovė. Nuo 2011 m. masažo profesijos dėstytoja. Bendradarbiauja su profesinio mokymo įstaigomis ir organizuoja mokymo procesą taip, kad mokiniai gebėjimus ir žinias įgytų praktinėje veikloje, plėtodami patirtį. Tarptautinių masažo čempionatų teisėja.

Borisas Tajupovas

Medicininį išsilavinimą turintis profesionalus masažo terapeutas ir manualinės terapijos meistras. Turi pedagoginį išsilavinimą ir baigęs istorijos fakultetą. Nuolat tobulinasi įvairiuose kursuose ir seminaruose, dalyvauja konkursuose ir teisėjauja masažo meistrų čempionatuose. Masažo mokyklos įkūrėjas nuo 1998 ir puikus masažo profesijos dėstytojas. Masažo namų įkūrėjas ir vadovas. Per savo edukacinę-praktinę 40-ies metų karjerą sukūrė licencijuotą Asmens sveikatos priežiūros įstaigą. Bendradarbiauja su Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjunga (LASS) ir Lietuvos aklųjų ir silpnaregių medikų draugija (LASMEDA) ir yra aktyvus narys, dalyvaujantis šių organizacijų veikloje ir posėdžiuose, kuriuose rengiami pasiūlymai dėl soc. įmonių įstatymo pataisų.


Arbitrai

Julija Lepiochina

Masažo Meistriškumo Mokyklos vadovė ir dėstytoja, diplomuota fizinės terapijos ir reabilitacijos specialistė, kūno ir veido masažų meistrė turinti virš 10 metų praktinės patirties.

Andrius Jovaišas

Įvairių masažo stilių ir būdų masažo terapeutas ir "Art of beauty" mokyklos masažo profesijos mokytojas

Lidija Leonienė

Pasaulinės masažo federacijos (World massage federation) sertifikuota masažo terapeutė, PMC "Žirmūnai" masažuotojo profesijos mokytoja, įvairių konferencijų, čempionatų, tarptautinių projektų dalyvė. Veda teorinius bei praktinius mokymus. Masažo Namų lektorė.

Renata Mingilė

Lietuvos aklųjų ir silpnaregių medikų draugijos LASMEDA pirmininkė. Per 10 metų masažuotojos patirties laikotarpį visapusiškai susipažinusi su šia profesiją. Masažo paslaugas teikusi tiek medicininės reabilitacijos komandoje Respublikinės Šiaulių ligoninės ambulatorinės reabilitacijos centre ir reabilitacijos centre GEMMA, tiek ir licencijuotose pavienes masažo paslaugas teikiančiose privataus sektoriaus įstaigose: UAB "Masažo klinika", UAB "Gydomojo masažo centras". Taip pat išbandė ir masažo praktiką pagal fizinės gerovės užtikrinimo veiklą grožio salone. Džiaugiasi turėjusi galimybę pasidalinti žiniomis ir patirtimi būdama masažo profesijos mokytoja profesinio mokymo centre Žirmūnai. Šiuo metu dirba masažuotoja UAB "Masažo miestas", įmonėje turinčioje asmens sveikatos priežiūros įstaigų licenciją masažo paslaugoms teikti. Išsilavinimas - masažuotojo profesinė kvalifikacija; Sveikatingumo ir grožio verslo bakalauro laipsnis; šiuo metu studijuoja Sveikatos politikos ir vadybos magistrą. Nuolat tobulina ir gilina žinias bei įgūdžius masažo ir sveikatos priežiūros srityse.

Rūta Stratkauskiene

Reabilitacijos medicinos sesuo, masažuotoja, neuroedukatorė, WMC ( Pasaulinės Masažo Tarybos) atstovė Lietuvai, Tarptautinių Masažo Čempionatų laureatė ir teisėja, "Tarptautinės Holistinio masažo Mokyklos" įkūrėja ir masažo mentorė. Darbo patirtis - 26 m.

Scroll to Top