UAB “Masažo namai“, Boriso Tajupovo masažo mokykla kartu su generaliniu rėmėju Profesinio mokymo centras „Žirmūnai“ šių metų rugsėjo mėnesio 19 dieną organizuoja I-ąjį Lietuvos masažuotojų čempionatą.

KURKIME MASAŽĄ KARTU!




Čempionato rėmėjai


Masažo Čempionatas 2020

2020-09-19 Vilniuje, Profesinio mokymo centre „Žirmūnai” įvyks I-asis atviras Lietuvos masažuotojų čempionatas „Kurkime masažą kartu!” Jame dalyvaus tiek profesionalūs, ilgametę patirtį turintys masažuotojai, tiek dar besimokantys būsimieji masažuotojai.
Stebėti čempionatą, dalyvauti tuo metu vykstančiose paskaitose, stebėti masažuotojų pasirodymus, pasisemti naudingų žinių ar tiesiog gerai ir turiningai praleisti laiką kviečiami visi norintys!
Renginio metu veiks kavinė, rėmėjų stenduose galima bus įsigyti sveikatinančių prekių, kosmetikos, darbo aprangos ir kitų prekių.
Žiūrovams įėjimas bus NEMOKAMAS.
Kviečiame atvykti!
Vieta: Žirmūnų g. 143, Vilnius, Profesinio mokymo centras „Žirmūnai”
Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis telefonu 8- 655-815-16 arba el. paštu cempionatas@masazonamai.lt

Čempionato nominacijos
1. ✔️Klasikinis masažas
2. ✔️Klasikinis masažas ( naujoji karta )
3. ✔️Veido masažas
4. ✔️Sportinis masažas -**- šioje nominacijoje suteikiama galimybė pasirinkti vieną iš žemiau įvardintų metodikų:
🟥1. priešvaržybinis masažas
🟥2. masažas po sunkių treniruočių
🟥3. atstatomasis masažas po sporto traumų ( galima pasirinkti traumos rūšį )
5. ✔️“SPA” masažai *- šioje nominacijoje suteikiama galimybė pasirinkti (pvz. Atpalaiduojantis, masažas karštais akmenimis,
Havajietiškas, Tailandietiškas masažas bei kiti SPA masažai).
6. ✔️Gydomasis masažas – ***- šioje nominacijoje suteikiama
galimybė pasirinkti vieną iš žemiau įvardintų metodikų:
🟥1. masažas kvėpavimo sistemai (pvz. pneumonija, bronchitas,
bronchine astma….)
🟥 2. stuburo šaknelių uždegimas
🟥3. segmentinis masažas
🟥4. masažas sergant arterine hipertenzija
🟥 5. sąnarių ligų masažas (pvz. kelio, klubo, alkūnių sąnarių)
KURKIME MASAŽĄ KARTU!!!!!

 

Akimirkos iš čempionato

Nugalėtojai

KLASIKINIS MASAŽAS – Naujoji karta

I-vieta POVILAS MILIAUSKAS
II-vieta ALEKSANDR ZUBKEVIČ
III-vieta ALEKSANDR BLOCH

GYDOMASIS MASAŽAS

I-vieta JULIJA VIŠČIULIS
II-vieta IVAN LISOVSKIJ
III-vieta TATSIANA MISEVIČ

SPORTINIS MASAŽAS

I-vieta ARNIUS MICKEVIČIUS
II-vieta AKVILĖ DUBOVIKIENĖ
III-vieta VASIL MOSKVIN

Teisėjai

Borisas Tajupovas

Medicininį išsilavinimą turintis profesionalus masažo terapeutas ir manualinės terapijos meistras. Turi pedagoginį išsilavinimą ir baigęs istorijos fakultetą. Nuolat tobulinasi įvairiuose kursuose ir seminaruose, dalyvauja konkursuose ir teisėjauja masažo meistrų čempionatuose. Masažo mokyklos įkūrėjas nuo 1998 ir puikus masažo profesijos dėstytojas. Masažo namų įkūrėjas ir vadovas. Per savo edukacinę-praktinę 40-ies metų karjerą sukūrė licencijuotą Asmens sveikatos priežiūros įstaigą. Bendradarbiauja su Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjunga (LASS) ir Lietuvos aklųjų ir silpnaregių medikų draugija (LASMEDA) ir yra aktyvus narys, dalyvaujantis šių organizacijų veikloje ir posėdžiuose, kuriuose rengiami pasiūlymai dėl soc. įmonių įstatymo pataisų.

Galina Vaicukevič

turi tinkamą pasirengimą organizuoti pasiruošimą įvyksiančiam Čempionatui ir jam vadovauti. Nuo 2006 m. pradėjo profesionalią masažuotojo veiklą. Tobulindama savo meistriškumą ir gebėjimus įsisavino daugelį masažo technikų. Turėdama medicininį masažo terapeuto išsilavinimą nuo 2007 m. dirba UAB „Masažo namai“, o 2010 m. Galina Vaicukevič – vykdančioji įstaigos vadovė. Nuo 2011 m. masažo profesijos dėstytoja. Bendradarbiauja su profesinio mokymo įstaigomis ir organizuoja mokymo procesą taip, kad mokiniai gebėjimus ir žinias įgytų praktinėje veikloje, plėtodami patirtį. Tarptautinių masažo čempionatų teisėja.

Lidija Leonienė

Masažo terapeutė, PMC "Žirmūnai" masažuotojo profesijos mokytoja, įvairių konferencijų, čempionatų, tarptautinių projektų dalyvė. Veda teorinius bei praktinius mokymus. Čempionato organizatorė, bei Masažo Namų lektorė.

Andrius Jovaišas

Įvairių masažo stilių ir būdų masažo terapeutas ir "Art of beauty" mokyklos masažo profesijos mokytojas

Constantine Berman

Gydytojas naturopatas, masažuotojas, gydomųjų ir estetinių masažo technikų dėstytojas. Masažo praktika nuo 1993 m. Dėstymo patirtis – nuo 1997 m.

Diana Gervienė

Profesionali masažo meistrė, kineziterapeutė. Įvairių konferencijų bei čempionatų dalyvė, laureatė ir lektorė. Autorinių seminarų dėstytoja, licenzijuota KOBIDO namų Japoniško veido masažo meistrė, Japoniško terapinio veido masažo metodikos kūrėja vedanti mokymus Europoje ir Azijoje.

Giedrė Paunksnienė

Masažuotoja, masažo profesiojos mokytoja, Lietuvos masažuotojų asociacijos vadovė. „Arteja laikas, kai turesime perrašyti masažo vadovelius. Geras masažuotojas turi nuolat siekti žiniu, tobuleti. Siekdamas geriausio rezultato pacientams ir klientams masažo specialistas savo praktikoje naudos ne tik klasikinius, bet ir kitus efektyvius, mokslu pagrįstus masažo metodus", - sako G. Paunksniene.

Julija Lepiochina

Masažo Meistriškumo Mokyklos vadovė ir dėstytoja, diplomuota fizinės terapijos ir reabilitacijos specialistė, kūno ir veido masažų meistrė turinti virš 10 metų praktinės patirties.

Kristina Bružė

Praktikuojanti kineziterapeutė/masažuotoja. Masažo dėstytoja Karaliaus Mindaugo profesinėje mokykloje ir \masažo akademijoje „Ispado“. Tarptautiniu masažo čempionatų laureate. Šeimos masažo klinikos vadovė. Tarptautinių seminarų konferencijų dalyvė.

Eimantas Pocius

Masažuotojas, kineziterapeutas, ugdymo mokslu magistras. Klinikine masažo praktika užsiima nuo 2015-uju metu. Nuo 2017-uju desto kvalifikacijos tobulinimo mokymuose, skirtuose fizines medicinos specialistams.

Asta Mažeikienė

Akredituota koučingo specialistė, baigusi Sankt Peterburgo koučingo instituto praktines studijas "Koučingo vadovavimo ir konsultavimo stilius","Trenerių mokykla". Akredituota tarptautinės grožio ir SPA specialistų ruošimo mokyklos ITEC dėstytoja. Nuo 2000 m. darbinė praktika grožio srityje. 2012 m pradėtas įdirbis su Elena Zemskova masažo mokykla, nuo 2017 m. šios mokyklos distribucija Lietuvai.

Dar šiek tiek informacijos

Čempionato metu bus išrinkti ir apdovanoti geriausi šalies masažuotojai penkiose (klasikinio, gydomojo, SPA, veido ir sportinio) masažo kategorijose.
Renginio metu planuoja dalyvauti kelios sportinio pasaulio žvaigžd
ės, teisėjaus tarptautinio ir aukščiausio lygio teisėjai, susirinks dalyviai ir žiūrovai iš visos Lietuvos. Čempionatas bus reklamuojamas spaudoje, internete, o įdomiausius fragmentus planuoja nušviesti respublikinė televizija. Renginio metu vyks seminarai bei pramoginė programa.

Pagrindinis čempionato tikslas – maksimaliai išnaudoti profesionalių specialistų galimybes , atverti naujas galimybes masažo srities specialistų tobulėjimui. Čempionato tikslas yra išrinkti gabiausius meistrus masažo srityje ,tame tarpe ir tarp silpnaregių, realizuoti specialistų profesinį ir kūrybinį potencialą, populiarinti specialybę „masažo terapeutas“ kaip veiksmingą socialinės integracijos, profesinio užimtumo įgyvendinimą.

Čempionato nominacijos
1. Klasikinis masažas.
2. Klasikinis masažas ( naujoji karta )
3. Sportinis masažas.
4. “SPA” masažai.
5. Gydomasis masažas
6. Veido masažas

Čempionate gali dalyvauti:
• Praktikuojantys masažo terapijos specialistai, tarp jų ir neįgaliųjų specialistai, įvaldę masažo techniką.

Scroll to Top